fbpx

Услуги

image

Ние разработваме дигитални кампании, специално ориентирани към добрите резултати

Задълбочено анализираме данните и поведението на потребителите ви и даваме наистина полезна информация за вашия бизнес.

Ползваме невронни мрежи за да изследваме и научим точно от какво се интересуват посетителите в сайта ви.
Избираме най- подходящите думи и рекламни послания за да имат оптимално въздействие върху вашата аудитория и да я превърнем от обикновен посетител във ваш клиент.
Създаваме персонализиран дизайн, ориентиран към удобството на потребителите, от влизането в сайта до осъществяването на поръчка.
Всеки месец ви предоставяме най-важните резултати и постигнатия прогрес чрез ключовите показатели за ефективност (KPI’s) според целите и нуждите на вашия бизнес.

CRO Оптимизация

Оптимизация на процента на реализация и тестване на AB за уебсайтове за електронна търговия, с цел по-добри резултати и повече продажби.

Анализ на потребителското поведение

Нашият подход започва с анализа на данни, за да знаете по-добре кои са вашите клиенти и какво очакват от сайта ви.

UX/UI дизайн

Нашият екип от дизайнери има богат опит в различни сфери и може да ви помогне да увеличите удовлетвореността и лоялността на клиентите си.

Ефективна реклама

Ние сме в състояние да превърнем пазарните тенденции и потребителските данни в ефективни стратегии, които ви приближават до вашите бизнес цели.

Маркетинг стратегии

Ние анализираме пазарните тенденции и потребителските данни в ефективна стратегия, която ви приближава до постигането на вашите бизнес цели.

Геймификация

Ние помагаме на клиентите си да интегрират Геймификацията във всеки един възможен аспект - от текста на рекламите до дизайна в сайта.

Ние предлагаме широка гама от умения, свързани с дигиталното пространство и съвети

Екипът ни се състои от квалифицирани маркетолози, дизайнери на игри и геймификационни интерфейси, както и анализатори на данни от световна класа, готови да започнат още сега.

Маркетинг стратегии

95%

Gamification Design

80%

Behaviour Analytics

75%

Facebook and Google Ads Expertise

90%

UI/UX and branding strategy

80%
Image
Owned by SkillGround Ltd.
Back to Top