На 5 октомври тази година ще се проведе хибридния форум eCommerce Annual Summit 2021.  За него смело можем да кажем, че е едно от най- очакваните събития в eCommerce сферата, което се провежда за шеста поредна година по идея на списание Enterprise

Събитието ви дава възможност да се срещнете с лидерите в сектора на електронната търговия в България, които ще ви разкажат за своя опит в привличането и задържането на клиенти и най- успешните си стратегии, на които са разчитали във времето.

За пореден път сме поканени да споделим с вас най- новите трендове и съвети в областта на електронната търговия. Николай Неков- управител в ThinkFirst- Digital ще бъде модератор на панела “ROAS -Return On Advertising Spend”, а негови гост панелисти ще бъдат Геннадий Воробьов, Founder & CEO Netpeak, Любомир Попов, Основател, SEM.bg и Димитър Димитров, CEO Inbound.BG. 

В края на събитието Ники ще представи на участниците Gamification Workshop на тема: „Как да ангажираме устойчиво клиентите си чрез Геймификация“. По време на работилницата участниците ще научат някои от базовите принципи на геймификацията и съвети как могат да ги имплементират за техните бизнеси. 

Освен тези два важни елемента на форума ще бъдат разгледани и теми като “Branding vs direct Response”, “Buy now, pay later startegy”, “всичко за онлайн магазина- от платформа до доставки”, SEO и много други полезни дискусии в областта.

Част от компаниите, с които ще се запознаете от близо са eBay, euShipments, Beluga IT, All Channels Communication и други.

Цялата програма и повече информация за събитието може да намерите тук.

Може да закупите билет с 30% отстъпка като използвате нашия промо код- ThinkFirst30. Очакваме ви!