fbpx

Добре дошли в Marketing Station – подкаст за предприемачество, бизнес развитие и ефективно позициониране на бранда

Стратираме своя нов подкаст, който ще засяга теми, свързани с бизнес, предприемачество и маркетинг стратегии.

Той ще се провежда онлайн 2 пъти в месеца. Ще каним интересни гости, които ще говорят по различни теми, свързани с маркетинг и пречупени през призмата на различните ниши в бранша.

Идеята ни е да избегнем стандартния формат, в който някой излиза и говори, без да има двустранна връзка, затова Marketing Station ще е практически ориентиран уебинар. Ще има опция за предварително задаване на въпроси няколко дни преди подкаста. По този начин целим да сме максимално ефективни и полезни за нашата аудитория.

Всеки ще може да даде гласа си и предложение за следваща тема или следващ гост лектор.

Всяка компания си поставя за цел да стигне от точка А до точка Б за определен период. Скоростта, с която това се случва обаче има определящо значение за успеха ѝ.
В подкаста „Marketing Station“ ще разгледаме различни стратегии и „транспортни средства“, които са помогнали на гостите ни да ускорят растежа на бизнесите си.

Следващият епизод на Marketing Station започва след:

Гост ще бъде Марк Ралев. Заедно с Николай Неков ще поговoрят за „Стратегии при брандинг и дизайн на нов продукт„. 

Заявете своето участие като попълните формата за регистрация тук:

Marketing Station
*С регистрацията си потвърждавате вашето съгласиетси да използваме вашият имейл адрес за напомняне и допълнителна информация за предстоящи издания на Marketing Station и активности на ThinkFirst.bg
Подкастът, в който разглеждаме реални примери и приложими стъпки за по-ефективен растеж и положително влияние на компаниите.
eComm Talks #3 Ефективни инструменти за оптимизация на онлайн магазини
*С регистрацията си потвърждавате вашето съгласиетси да използваме вашият имейл адрес за напомняне и допълнителна информация за предстоящи издания на eComm Talks.
Вие сте...?
33%
1/3
Към коя от следните категории спадаш?
Откъде научи за уебинара?
Данни
Успешна регистрация!
*С регистрацията си потвърждавате вашето съгласие да използваме вашия имейл адрес за напомняне и допълнителна информация за предстоящи издания на Marketing Station.

Абонирайте се за нашият YouTube канал за да научите първи за следващите издания.

Линк към канала>

eComm Talks #3 Ефективни инструменти за оптимизация на онлайн магазини
*С регистрацията си потвърждавате вашето съгласиетси да използваме вашият имейл адрес за напомняне и допълнителна информация за предстоящи издания на eComm Talks.

Повече информация за подкаста

Стратираме своя нов подкаст, който ще засяга теми, свързани с бизнес, предприемачество и маркетинг стратегии. Той ще се провежда 2 пъти в месеца. Ще каним различни гости, които ще говорят по различни теми, като преди това ще сме отворили сцената за въпроси и всеки един от вас ще може да попита точно конкретно нещо, което го интересува. Стараем се да избегнем стандартния формат, в който някой излиза и говори, без да има двустранна връзка, а да е по- практически ориентиран. Ще има опция за предварително задаване на въпроси. Всеки ще може да даде гласа си за следваща тема, следващ гост лектор и пр.

    Owned by SkillGround Ltd.
    Back to Top