Преди броени дни се състоя първият епизод на подкаста “Marketing Station”, в който заедно с Борис Колев си говорихме за бизнес растежа и колко всъщност е важно да си поставяме цели и да следваме определена стратегия.

Боби е професионалист, който вдъхновява много хора от дигиталната сфера и маркетинговата среда в България. Той активно развива корпоративно- социалната отговорност на водещи компании у нас и помага на много неправителствени организации да вземат най- правилните решения за техните цели. Успява успешно да координира и да се бори с това, че бизнесът не е просто генериране на приходи, а също така е добра причина да влияем на хората и да ги подканваме да се включват в добри инициативи.

В епизода Боби разкри какво го мотивира всеки ден, с какви каузи се бори, как е стартирал своята кариера, какви интересни кампании е развивал във времето, какви провали е имал. Той разказа и какво прави, когато разбере, че даден проект няма да се осъществи, как се справя с проблемите и предизвикателствата.

Най- важният акцент, който Боби постави беше “колко важно е да си поставяме цели”. Всъщност липсата на такива, често ни води до проблеми и дори провали. Когато знаем защо правим даден нещо, къде искаме да стигнем и през какви етапи да минем, шансът за неуспех намалява многократно. 

С целите обаче върви ръка за ръка и стратегията. Тя е пътеката, по която целта минава, за да стигне финала и проектът да се обяви за успешен. Стратегия без цел е като път без посока, лутане, грешни завои, връщане назад, тестване на нова пътека, отново неуспех…

И тук се крие отговора на въпроса в заглавието. Без стратегия трудно бихме осъществили нашите идеи, желания и цели. 

Повече по темата може да научите във видеото. Там ще откриете отговори на много важни въпроси и успешни примери, които да следвате. 

На 5 януари очаквайте следващия епизод с гост Маргарит Ралев. В него ще си поговорим за брандинга, предизвикателствата, свързани с дизайна, изграждане на стратегии и много други. Ако имате конкретен въпрос към него, свързан с всичко около дизайна, очакваме да ни го зададете във формата по- долу, където ще може и да се регистрирате за следващите епизоди на подкаста.

Абонирайте са за нашия канал и дайте своите предложения за теми и гости на нашата Fb страница.

Благодарим на Beluga IT, спонсори на “Marketing Station”, за подкрепата и желанието си да помагат на бизнесите да растат.

Повече информация за поредицата може да намерите тук.

Marketing Station
*С регистрацията си потвърждавате вашето съгласиетси да използваме вашият имейл адрес за напомняне и допълнителна информация за предстоящи издания на Marketing Station и активности на ThinkFirst.bg
Подкастът, в който разглеждаме реални примери и приложими стъпки за по-ефективен растеж и положително влияние на компаниите.
eComm Talks #3 Ефективни инструменти за оптимизация на онлайн магазини
*С регистрацията си потвърждавате вашето съгласиетси да използваме вашият имейл адрес за напомняне и допълнителна информация за предстоящи издания на eComm Talks.
Вие сте...?
33%
1/3
Към коя от следните категории спадаш?
Откъде научи за уебинара?
Данни
Успешна регистрация!
*С регистрацията си потвърждавате вашето съгласие да използваме вашия имейл адрес за напомняне и допълнителна информация за предстоящи издания на Marketing Station.

Абонирайте се за нашият YouTube канал за да научите първи за следващите издания.

Линк към канала>

eComm Talks #3 Ефективни инструменти за оптимизация на онлайн магазини
*С регистрацията си потвърждавате вашето съгласиетси да използваме вашият имейл адрес за напомняне и допълнителна информация за предстоящи издания на eComm Talks.